Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

«Του έριξαν χάπια…»: Η κραυγή απελπισίας της μητέρας του Παντελίδη – Σε ποιους ρίχνει ευθύνες!!

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, όπως είναι φυσικό, τους τελευταίους δύο μήνες, μετά τον τραγικό χαμό του γιου τους!
Πόνος, θλίψη…. βουβαμάρα και ένα τεράστιο ΓΙΑΤΙ! Τραγικές φιγούρες στην όλη τραγική ιστορία αποτελούν οι γονείς του αδικοχαμένου τραγουδιστή! Την ίδια ώρα που ο πατέρας του Παντελή επιμένει και δείχνει σίγουρος πως κάποιος έδωσε ναρκωτικά στο παιδί του, στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η μητέρα του καλλιτέχνη!
«Έριξαν χάπια στο παιδί μου. Δεν είναι δυνατόν ο Παντελής να έφυγε έτσι. Κάποιος του έκανε κακό», μονολογεί συνεχώς η κυρία Αθήνα και αναζητά τους κύριους υπεύθυνους για τον θάνατο του Παντελή: «Μέχρι να πάω να βρω το παιδί μου εκεί ψηλά θα έχουν πληρώσει οι υπεύθυνοι».
Πάντως δεν είναι λίγοι που κατηγορούν την οικογένεια ότι θέλει να βγάλει κάθε ευθύνη πάνω από το παιδί τους, ώστε να πάρουν τα λεφτά της ασφάλειας και να μην αναγκαστούν να πληρώσουν οι ίδιοι τις αποζημιώσεις τις δύο κοπέλες που επέβαιναν μαζί με τον Παντελή στο μοιραίο τζιπ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου