Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Λάμψη: Δε φαντάζεστε τι όρο είχε βάλει στο συμβόλαιο της «Σάντρας» ο Νίκος Φώσκολος!

Άγνωστες λεπτομέρειες από τα γυρίσματα, αλλά και τα συμβόλαια των ηθοποιών ήρθαν στο φως της δημοσιότητας έντεκα χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Νίκου Φώσκολου «Λάμψη»...


Συγκεκριμένα, η ηθοποιός που υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία την… κακιά «Σάντρα», ερωμένη του Γιάγκου Δράκου, μίλησε στην εκπομπή «Flashback» και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τον όρο που της είχε βάλει στο συμβόλαιό της ο αείμνηστος σκηνοθέτης.

«Υπήρχε ένας βασικός όρος: Οι ηθοποιοί της Λάμψης δεν επιτρεπόταν να παίζουν στο θέατρο. Μου ήρθε λοιπόν μια πρόταση από τον Θύμιο Καρακατσάνη να πρωταγωνιστήσω δίπλα του. Εντάξει, το δέχτηκε ο Νίκος και έρχεται η προοπτική να κάνουμε πανελλήνια πρώτη ανήμερα των Χριστουγέννων στη Θεσσαλονίκη» εξομολογήθηκε η Λουκία Παπαδάκη.

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Μου βάζει λοιπόν να υπογράψω τι δεν θα συμβεί στα πήγαινε-έλα τα αεροπλανικά. Και το τελευταίο άρθρο της συμφωνίας είναι ότι δεν θα χιονίσει και δεν θα κλείσει το αεροδρόμιο “Μακεδονία” . Τότε και εγώ γύρισα και του είπα πως εγώ και ο θεός  βάζουμε την υπογραφή μας ότι δεν θα χιονίσει και δεν θα κλείσει το αεροδρόμιο Μακεδονία».

filathlos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου